J29 11/12 Barça 5 - Granada 3

Partit que entra  en la historia del barcelonisme, Messi ja és mite vivent del club. Amb els tres gols davant el Granada, Messi es converteix en el màxim golejador de la historia del Barça superant els 232 gols de Cèsar i encara tenim Messi per a estona.

El partit, apart de poder aconseguir aquest rècord, que si no era en aquest partit seria en el següent, era important per poder posar-se a 5 punts del Madrid, i començar a retallar els 10 punts de diferència. El partit es va posar de cara molt aviat i als 17 minuts ja anaven 2-0 amb gols de Xavi i Messi. Partit controlat i jugant contra un equip que es juga la vida es va baixar una marxa i vam arribar al descans amb aquest marcador.

La segona part va ser com la primera, però a la inversa, als 15 minuts el Granada ja havia fet 2 gols i posat la por al cos. El primer gràcies  a una rematada de cap i el segon d’un penal fet per Alves. Amb 30 minuts per davant Messi va tornar a sorgir per superar a Cèsar i posar el 3-2 amb un gol quasi idèntic al seu primer gol amb la samarreta del Barça davant l’ Albacete. Un gol que portava la tranquil·litat a l’estadi i més quan Tello va marcar el quart. Messi va voler arrodonir la nit amb l’enèsim  hat-trick fent el cinquè. El tercer del Granada va venir amb un altre penal d’Alves que significava la seva expulsió i la seva sanció pel partit amb el Mallorca, problemes a la línea defensiva ja que Adriano torna a estar lesionat, sembla ser que no pot jugar més de dos partits seguits.

El Barça retalla 4 punts al Madrid en 3 dies, ara la diferencia es de 6 punts i falta que visitin el Camp Nou el mes que ve. Canguelo.

Barcelona: Víctor Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano (Mascherano, m.46); Keita, Xavi, Thiago (Iniesta, m.72); Cuenca, Alexis (Tello, m.72) i Messi.

Granada: Julio César; Cortés, Mainz, Borja Gómez, Siqueira; Jara (Uche, m.46), Moisés Hurtado (Abel Gómez, m.70), Mikel Rico, Dani Benítez; Martins; i Ighalo (Geijo, m.78).

Gols: 1-0, m.4: Xavi. 2-0, m.17: Messi. 2-1, m.55: Mainz. 2-2, m.62: Siqueira. 3-2, m.67: Messi. 4-2, m.82: Tello. 5-2, m.86: Messi. 5-3, m. 89: Siqueira.

T11/12 J29 Liga BBVA: FC Barcelona 5-3 Granada CF (RAC1) from FCBarcelonaRAC1 on Vimeo.