J27 11/12 Racing 0 - Barça 2

Partit pràctic del Barça, on la notícia - a banda del resultat - va ser el retorn del 3-4-3 des de l'inici del partit. En moments puntuals havíem vist el 3-4-3, com en la segona part contra l'Osasuna, però feia mesos que Guardiola no feia sortir als seus homes amb només 3 defenses.
Pel que es va veure durant el partit, de defenses en realitat només n'hi havia dos. Alves, com ja fa sempre, no parava de pujar i baixar la banda.
El mig del camp, i també feia dies, vam veure la millor versió del Barça i segurament del món. Busquets de mig centre, Xavi i Iniesta organitzant i creant joc, i a davant Cesc i Messi entre la mitja punta i el fals davanter. Un luxe per qualsevol aficionat al futbol, la veritat.

Va costar crear ocasions de gols, però al cap de 20 minuts el perill era més evident i així, al minut 29, va arribar el gol de Messi després d'una bona passada de Cesc. Un gol de 9, rematant una pilota a l'àrea petita. El gol no va canviar gens el plantejament del Racing, i el Barça va seguir picant pedra, i esperant el desgast dels jugadors rivals. Era un partit avorrit, ja que tota la estona era el mateix: el Barça amb la pilota, intentant entra a l'àrea, i quan el Racing perdia la bola el Barça la recuperava gairebé sense voler. En tot el partit el Racing no va xutar ni una vegada a porta, i el perill va ser mínim.
El segon del Barça va arribar del penal menys clar dels 3 que hi van haver, però si l'àrbitre ho volia xiular podia. Messi no va fallar, i segueix enratxat. Com també segueix la seva ratxa, però negativa, Pedro. El necessitarà el Barça, així que la seva recuperació seria molt positiva.



Racing de Santander Mario Fernández; Francis, Álvaro, Bernardo, Cisma; Colsa (Adrián, min 62), Gullón; Arana, Diop, Munitis (Jairo, min 70); i Babacar (Stuani, min 46).

FC Barcelona Valdés; Alves, Mascherano, Puyol; Busquets, Xavi (Keita, min 83), Iniesta, Cesc Fabregas; Cuenca (Tello, min 73), Messi i Pedro (Adriano, min 87).

1 comentaris:

El que fa Messi cada partit és impressionant. Cada temporada millor, i encara li falten pels 27 anys, que tothom diu són la millor temporada/època d'un futbolista. Pot millorar durant 3 anys més?

Publica un comentari a l'entrada