Enquestes passades: estat d'ànim culer

Aquesta imatge mostra els resultats de la enquesta sobre la lliga. Just després del partit contra Osasuna, quan el Barça va caure a 10 punts de distància del Madrid. La pregunta era com veieu la lliga? Hi havien 2 opcions optimistes, que es van emportar 8 vots. En canvi, sumant les 3 opcions pessimistes, tenim 13 vots, que demostren la dificultat real de remuntar aquesta distància al Madrid. A hores, d'ara, un mes després, els vots encara serien molt més pessimistes ja que la distància és la mateixa i queden molts menys partits. Admiro als optimistes, ja que jo vaig votar la opció perduda, i no hi puc fer res. La veia així fa setmanes, i la segueixo veient així ara.

Aquesta enquesta és de fa encara més temps. Em va sorprendre molt la resposta, la veritat. La pregunta era quin any creieu que ha sigut millor? L'any 2009 va ser el dels 6 títols, i el 2011 ha sigut el dels 5 títols, fallant només a la Copa del Rei. Numèricament sembla lògic el resultat, però jo trobo que ha sigut més meritori el 2011. El Madrid ho ha posat molt més difícil, i el joc del Barça ja se'l coneixien tots els rivals, però tot i això han guanyat Lliga, Champions i els 3 títols posteriors (SuperCopes i Mundial de Clubs). Era una decisió difícil, i suposo va pesar més la il·lusió dels 6 títols per primera vegada i la novetat que va ser el joc d'aquell equip fabulós. Tant de bo totes les enquestes fossin així.

Perquè aquesta enquesta, per exemple, no es tan alegre pel barcelonisme. A banda de demostrar que me les guardo ordenades i bé (amb el Si/No que es veu no tindria ni idea de que preguntava), aquesta enquesta mostra el pessimisme culer endèmic. La pregunta parlava de la renovació de Guardiola. Més concretament, preguntava si creieu que Guardiola renovaria. No vaig preguntar si volíeu que Guardiola renovés ( un 100% mai interessa en un resultat d'enquesta), preguntava que es el que pensàveu que passaria. Ho vaig fer per intentar animar-me, i no m'ha servit per res. Va guanyar el no, amb certa diferència. Molts opinen que si hagués volgut renovar, ja ho hauria fet. Jo ja no se que pensar.

I finalment, la última enquesta que hi ha hagut al blog. La pregunta era que hauria de fer la Junta del Barça amb els àrbitres. Resultat molt divertit, o curiós de la enquesta. La opció que està seguint la Junta, només ha rebut un vot. Això vol dir que pràcticament tots el que voleu és que es decideixin d'una vegada. Parlar-ne a mitges com fins ara no és una opció. Empat a les opcions no parlar-ne o parlar-ne obertament. Jo sóc dels que no volem que en parlin, però que prou dir coses a mitges i mala sort, i pinta malament i després pitjor. Fins i tot preferiria que en parlessin obertament, però el que no suporto és aquestes insinuacions i declaracions mossegant-se la llengua fins a cert punt. Però és l'habitual en aquesta junta, tristament.

A partir d'ara, intentaré posar enquestes i comentar-les quan s'acabin.

3 comentaris:

Home! Si que feia enquestes que no deies els resultats. Com que no t'han agradat molts dels resultats, te'ls guardaves eh... es comença així i s'acaba dirigint el MArca o l'AS XDD

Molt fort que guanyés el NO a la renovació de Guardiola. Si que som pessimistes.
Hola
la Lliga perduda...més que ser negatius és ser realistes.
Salutacions
Jo també veig la lliga molt, molt complicada, però no perduda. S'ha de jugar molt, encara.

Publica un comentari a l'entrada