J26 11/12 Barça 3 - Sporting 1

3 punts més per seguir somiant. Un partit difícil, estrany i polèmic. Clemente va venir a Barcelona amb l’autobús, nomes li va faltar jugar amb un segon porter, i quasi li surt bé. Velasco Carballo, un dels millors àrbitres d’Espanya, que anirà a  l’Eurocopa, va deixar detalls del gran nivell d’arbitratge que hi ha a la Lliga, 1 penal clar i 2 quasi clars juntament amb una vermella molt rigorosa i una orgia de targetes grogues, quasi totes pels asturians.

El Barça va trobar a faltar a Messi, una davantera quasi inèdita, on Pedro es l’ombra del que era, Cesc i Cuenca eren els altres homes en atac, Alexis es va quedar a la banqueta, per donar-li descans però al final va acabar trencant-se, dos setmanetes més sense el xilè, molta mala sort esta tenint aquesta temporada.  Amb el Sporting renunciant a  la pilota, el Barça dominava la possessió però no acabava de crear moltes ocasions i no va ser fins als minuts finals que una gran jugada va acabar obrint la llauna, Iniesta fent de killer va marcar el primer. Minuts després Cesc va poder matar el partit però al pilota va sortir fora.

La segona part pintava millor, esperant que els asturians s’obrissin més, però va començar amb la expulsió de Piqué, quina temporada porta el xicot. Amb l’expulsió va arribar el gol asturià. 1-1, amb el que havia costat marcar, ara tocava tornar-ho a fer però amb un jugador menys, i sort, perquè el Sporting va tenir una de clara per posar el 1-2. A partir d’aquí el Barça va tornar a dominar, i Keita es va treure un xut des de fora de l’àrea que es va colar per l’escaire, de tant en tant també s’ha de provar en xutar, i no fer tantes jugades, ahir vam tenir la prova. Minuts després Xavi fer tancar el partit aprofitant una passada d’Iniesta, que va ser el millor del partit.

Amb aquests tres punts ens posem a 7 punts del Madrid, encara que li falta jugar contra l’Espanyol, algú confia en que els pericos, ens facin un favor?


T11/12 J26 Liga BBVA: FC Barcelona 3-1 Sporting de Gijón (RAC1) from FCBarcelonaRAC1 on Vimeo.

Adriano, Keita, Xavi, Iniesta, Pedro (Tello, min.59), Cuenca (Puyol, min.81) i Cesc (Alexis, min.59).

Sporting: Juan Pablo, Damián (Barral, min.48), Orfila, Gálvez, Botia, Canella, André Castro, Nacho Cases, Mendy, De las Cuevas (Eguren, min.75) i Ayoze (Carmelo, min.48).

Gols: 1-0. min.42: Iniesta. 1-1. min.49: Barral. 2-1. min.79: Keita. 3-1. min.87. Xavi.

5 comentaris:

Gran gol de Keita! Els àrbitres ja ni dissimulen, sort que aquest és dels millors. Si aquest és el que representa el nivell de l'arbitratge espanyol a la Eurocopa, així ens va.

L'Espanyol segur que marca primer, però acabarà golejat, com sempre passa al Bernabeu.
De l'Espanyol confio. Sembla tant impossible, fa tant de temps que no guanyen, que és en partits així quan salta la gran sorpresa. Però passi el que passi estic amb Guardiola. Que la lliga no la guanyem. I estic d'acord amb la versió oficial de Guardiola, no ho dic pels àrbitres. El Barça estaria més a prop amb millors arbitratges, però s'ha de ser conscient que la temporada passada també estàvem més allunyats del Madrid perquè els àrbitres els van putejar en alguns partits.

No disculpo l'arbitratge d'ahir de Velasco Carballo, que sembla que no només és madrileny, sinó que també és madridista. Molt difícil equivocar-te tant sempre en la mateixa direcció.
Ah, per cert, que he llegit que el Comitè dels àrbitres pensa denunciar a Piqué per les seves declaracions. Va dir que la seva expulsió li va semblar premeditada. Sanció segura, espero que només econòmica. És clar que a Guardiola per dir que l'àrbitre mentia - com es va demostrar amb les càmeres de Cuatro - el van sancionar econòmicament. A piqué li pot caure partits o jo que sé. Buf.
Hola
Quin partit! I ara a Piqué li poden caure uns quants partits de sanció. No anem bé :(
Salutacions
No se me pongan tristes culés, por favor... Analizamos el partido: Ayer jugaron Iniesta vs Sporting, nada más. Y tanto quejarse de que los merengues hablamos de arbitrages, mira por favor el Sport, eso es de circo

Publica un comentari a l'entrada