Supermanager i TOP 16 Eurolliga (J6)

No hi va haver miracle blanc. El Madrid, com molts ja veníem dient, se li ha acabat el cicle que fa menys de 2 setmanes havia començat després de guanyar al Barça. Sóc una mica oportunista, però és que ens va fer mal sentir segons quins comentaris del Barça Regal. Entenc els madridistes, i les ganes de que hi hagi un canvi de cicle real, però haurien d'haver anat amb una mica més de compte. Com al futbol van amb compte, ja que són conscients que si el Barça guanya la Champions el canvi de cicle (per molt que guanyin la lliga) no existirà al 100%. El Madrid té un molt bon equip, lluitarà per la lliga Endesa, però ja veurem qui la guanya. Els dos bascos ( Bilbao i Caja laboral) poden sorprendre a qualsevol dels dos grans, i no ho veig gens clar. El Madrid està molt a prop del Barça, però s'haurà de veure en un playoff qui es millor. Llavors si que es podran fer declaracions. Si guanyés al Barça en playoffs, ja pots dir que Navarro no és un líder i que de 10 finals n'hauries guanyat 10. Però guanyar una Copa del Rei quan els últims 4 anys el Barça ha guanyat 2 lligues, 2 Copes, 3 Supercopes i una Eurolliga sembla poc. Tot i que repeteixo, els entenc.

A més, no cal obviar la diferència dels grups. El grup del Madrid, i ja ho vaig dir en el seu moment, no era un grup gens fàcil. Els equips de la teva mateixa lliga sempre són més complicats ja que et coneixen més. A més, el Madrid es va trobar am 2 equips que tenen un base extraordinari, que els sap posar en greus problemes. Aaron Jackson del Bilbao i Bo McCalebb del Montepaschi han sigut determinants en els enfrontaments contra el Madrid, i en la seva eliminació. Només cal veure els números de Llull contra aquests rivals. Si ha de defensar, no pot ser tan decisiu en atac. És molt bo, però no és Michael Jordan que ho feia tot. Des d'aquí felicitar al Bilbao, que després de guanyar-li l'average al Madrid havien de guanyar a un clàssic de la competició com el Montepaschi i guanyar fora a Unicaja. I ho han fet. Patint, però estan a quarts. I amb la recompensa de jugar contra el totpoderòs CSKA. Sembla que el seu camí es quedarà als quarts, però no està gens malament per ser la seva temporada de debut a la competició.

El Barça ja estava classificat com a primer de grup, amb el factor pista a favor, i el seu gran desig era evitar el Panathinaikos, que porta molt mal record de l'any passat. Els grecs no van fallar, però la sorpresa va ser que un Emporio Armani Milan, ja eliminat, guanyés al Fenerbahce i permetés al Unics Kazan classificar-se com a segon. Així doncs, el rival del Barça seran ell russos, que ja es van trobar a la primera volta i el Barça els va guanyar a la seva pista i al Palau. La confiança excessiva, el principal escull pel Barça. La resta del quadre ha quedat així:



SuperManager - Jornada 22

L'anterior jornada ja deia que seria difícil, i la veritat és que va ser una jornada de puntuacions baixes, i on necessitaves tenir a Llull, de Colo o Doellman per tenir molts punts. A la jornada 23, els jugadors de Madrid, Fuenlabrada, Estudiantes i Valladolid no estaran disponibles, i podran ser canviats sense comptar els 3 canvis habituals. Així doncs, si tenim a 2 jugadors del Madrid i un de l'Estudiantes, per exemple, podrem fer 6 canvis la setmana que ve. Per la següent, la 24, hi hauran 4 canvis per poder tornar a posar jugadors dels equips que he esmentat. Però per fer-ho més complicat tot, Granger és dubte i Freeland també per la seva lumbàlgia.  Seguint a l'Estu, aquest cap de setmana debuta Tariq Kirskay, habitual d'altres temporades al Supermanager, i jugador interessant. Surt a un preu interessant.
  • Llompart, Cabezas, Llull / Marcelinho / Javi Rodríguez / Prigioni
  • Vidal, Panko, de Colo, San Emeterio / Navarro / Micah Downs / Kirskay / Saul Blanco 
  • Davis, Ivanov, Freeland, Caner Medley / Mirotic o Reyes / Asselin / Heitssheimer / Augustine / M. Bjelica
Ja vam veure la setmana passada que si Freeland juga no té problemes per valorar. Poso a Mirotic i Reyes pel canvi extra de la setmana següent, però em costa molt decidir-me. Amb els dubtes de Freeland, potser seria recomanable treure a anko per poder gastar els dos extra-comunitaris als pivots. Així, a Davis se li pot afegir Caner Medley, Doellman o Augustine. Apureu les últimes informacions si podeu. Jo ho faré.

3 comentaris:

Vaig arriscar amb Lampe i la cosa no va anar gaire bé. Kirskay encara em fa més por, però suposo que al no tenir broker s'ha de tenir un o 2 jugadors barats encara que no els vulgui. I hem trec a Paul Davis, que costa moltíssim, és extra, i tampoc és tan segur que faci 20 cada jornada.
Segur que aquesta és MVP...
El madrid ja li ha estat molt bé quedar fora de la Eurolliga. Es van flipar molt ràpid amb lo de la Copa, i el Bilbao els ha fet fora de la competició molt important. Això no és un fracàs enorme, Laso?

El barça ho té molt fàcil, tant que fa por es confiïn. Però a la F4 arriben seguríssim. Després el CSKA, Panathinaikos o els que hi arribin ja serà una altra història.
Puta merda jornada! Entre Reyes i Mirotic he fitxat a Mirotic, i fitxo per aquesta jornada expressament a Llompart. I Kirskay al final ho ha fet bé. Ahhhh!!!!!!!!

Publica un comentari a l'entrada