CL 1/8 tornada Barça 7 - Bayer Leverkusen 1

Nit màgica a Europa i cap a quarts de final per la porta gran. Un resultat d’escàndol davant d’un Bayer Leverkusen que estava més pendent de demanar la samarreta a Messi que d’intentar la remuntada. Al final es van emportar un gran record de Messi, els 5 gols que els hi va marcar.

Guardiola va sortir em tot l’equip, no va donar descans a ningú, la Champions és l’objectiu principal, tot hi el 1-3 de l’anada, calia assegurar la eliminatòria. Els alemanys que venien de guanyat al Bayern de Munich, no van donar senyals ni  de voler guanyar el partit , ja no parlo de remuntar, es van dedicar a defensar i que passessin els minuts, equip molt molt fluix La primera part va acabar amb un doblet de Messi que deixava la eliminatòria vista per sentència. Els segons 45 minuts van començar amb el hat-trick de Messi acompanyats d’un doblet de Tello, jugador que té molt bona pinta, vertical i elèctric, i cada partit deixa molt bona sensació. També va haver temps per dosificar a Xavi i Iniesta. A les acaballes del partit, els alemanys van poder marcar el seu gol de l’honor, això si, un golàs.

L’home del partit va ser Messi, desprès d’una setmana sense jugar, es va carregar les piles i es va convertir en el primer jugador en marcar 5 gols en un partit de la Champions, l’argentí continua superant rècords.

Passem a quarts i cap jugador es perdrà el partit d’anada per acumulació de targetes, Puyol era l’únic en perill, però va ser baixa. Benfica, Apoel i Milan són alguns dels possibles rivals a quarts.

Diumenge anem a Santander, partit fora de casa, signatura pendent aquesta temporada. No podem fallar.

Barcelona: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano (Muniesa, min.63); Xavi (Keita, min.53), Busquets, Fàbregas; Iniesta, Messi i Pedro (Tello, min.53).

Bayer Leverkusen: Leno; Castro, Schwaab, Omer Toprak, Kadlec; Reimartz, Bender (Schürrle, min.55), Rofes, Renato Augusto (Oczipka, min.66); Kiessling i Derdiyok (Bellarabi, min.55).

Gols: 1-0, min.25: Messi. 2-0, min.42: Messi. 3-0, min.49: Messi. 4-0, min.55: Tello. 5-0, min.57: Messi. 6-0, min.62: Tello. 7-0, min.85: Messi. 7-1, min.91: Bellarabi.