J24 11/12 Barça 5 - València 1

I el Barça va tornar a aparèixer. Possiblement el millor partit  d’aquest 2012. Feia molts partits que no tenia aquella sensació de no voler que el partit acabes, malauradament pels barcelonistes l’àrbitre va xiular el final.

Va ser un partit rodó, Messi va tornar a marcar, i no un, ni dos, ni tres, si no 4 gols. El seu segon poker i es possa a un sol gol del Pichichi. El mig del camp va estar espectacular,  Iniesta, Cesc i Busquest van donar una exhibició. Xavi s’ho mirava des de la banqueta, però als minuts finals va sortir per fer el cinquè desprès d’uns partits lesionat. Pedro va agafant la forma i Alexis segueix fent grans partits. Tello va tornar a tenir minuts, aquest cop no va marcar però segueix donant grans sensacions, no s’ho penso dos cops a l’hora de buscar al defensa, molt vertical aquest xaval, m’agrada. Un altre canterà que va tenir minuts va ser Montoya, amb l’absència d’Alves, ell va ser el lateral titular.
 
Tot jugar un gran partit, el Barça va tornar a regalar un gol, en el gol del Valencia Valdes va dubtar, i si dubtes estàs mort, per sort el gol es va quedar en anècdota. Amb el 2-1, Valdes va fer una gran parada i ens va salvar d’un injust empat.

Si s’ha de posar un punt negatiu, seria l’eficàcia amb el gol, en condicions normals el partit hagués acabat amb un resultat que possiblement faria pensar en la dimissió de l’entrenador rival, per sort per a ells, nomes va ser una maneta. Diego Alves i el pal, en dos ocasions, ens va privar d’una golejada d’escàndol. No va ser fins a 15 minuts del final que vam fer el 3-1.

La lliga segueix a 10 punts, una distància molt gran i al mateix temps bastant injusta, no crec que hagi tanta diferència entre els dos equips. Si no patíssim tantes lesions i poguéssim tenir tots els jugadors en plenes condicions segurament la situació seria bastant diferent.

Diumenge que ve ens anem al Calderon, partit difícil i històricament amb molts gols, no podem fallar més.



Barcelona: Valdés; Montoya, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio Busquets, Cesc (Thiago, min.77), Iniesta (Xavi, min.86), Alexis, Messi i Pedro (Tello, min.68).

Valencia: Diego Alves; Miguel (min.26), Rami, Víctor Ruiz, Mathieu, Albelda, Tino Costa (Topal, min.82), Feghouli, Jonas, Piatti (Jordi Alba, min.66) i Soldado.

Gols: 0-1: Piatti, min.8. 1-1: Messi, min.22. 2-1: Messi. min.27. 3-1: Messi, min.76, 4-1: Messi, min.85. 5-1: Xavi, min.90+1.

3 comentaris:

Partidàs, amb totes les lletres, del Barça. Messi està acabadíssim, ja ho deien
Poker de Messi, Montoya de titular amb tota la normalitat, Pedro recuperant sensacions, Iniesta al seu nivell d'excel·lència i així podria anomenar moltes i moltes coses. I totes bones d'ahir.
Aquest equip no està acabat, poc a poc anirem recuperant-nos. La lliga està molt molt difícil, però com a mínim s'ha de posar la màxima resistència que poguem.
Hola
recuperació de cara a la Champions...
salutacions

Publica un comentari a l'entrada