Supermanager i TOP 16 Eurolliga (J5)

El Barça ja és primer de grup matemàticament, i a més és l'únic equip imbatut de la Eurolliga. Eidson és baixa durant 3 o 4 setmanes, però Rabaseda sembla continuar amb el seu bon moment de forma. Per tant, ni crisi ni problemes mentals. Es va perdre la final de Copa, hi han jugadors que no estan funcionant com s'esperava (Wallace), però les opcions de guanyar els dos grans títols de la temporada encara són alts. Que si veig al Barça favorit de la Eurolliga? NO. Des que va començar al Eurolliga que insisteixo en que el favorit és el CSKA. A la lliga potser si que encara és favorit, però molt a prop del Madrid. El factor pista potser serà decisiu, però encara queda moltíssima lliga. Però tornem a la Eurolliga, que a falta d'una sola jornada encara té moltíssimes coses per decidir.

Panathinaikos ha de guanyar a la difícil pista de l'Unics Kazan, que es juga la classificació. Fenerbahce guanyant i esperant la derrota de l'Unics Kazan es classifica. Recordem que el segon d'aquest grup serà el rival del Barça Regal.
Al grup del CSKA, evidentment ja primer de grup, Galatasaray i Olympiakos es jugaran entre ells la segona posició de grup. I arribem al grup "espanyol".
En aquest grup, Unicaja està eliminat. El partit clau és el Montepaschi Siena - Madrid. El Madrid ha de guanyar. Si Bilbao perd a Màlaga, estaria classificat com a primer. Si Bilbao guanya, Madrid ha de guanyar de 22 per ser segon de grup, o de 29 per ser primer (hi hauria triple empat). Molt difícil, ho sé.
El Madrid va estar guanyant de 20 al Barça Regal fa menys d'una setmana, però a Siena serà molt difícil. I quan has de guanyar d'una diferència tan gran, no ho acostumes a fer. Esperar la derrota de Bilbao a Màlaga també és molt esperar. És, sense dubte, el partit més important en la història del club.

Porra ràpida dels grups: 
  • Grup E: CSKA, Olympiakos
  • Grup F: Montepaschi i Bilbao
  • Grup G: Panathinaikos i Fenerbahce
  • Grup H: Barça i Maccabi
S'assemblen bastant a la porra inicial que vaig fer quan el sorteig. Aquí ho podeu recordar


SuperManager - Jornada 21

Difícil. Dubtes. Post-Copa. Impossible. M'ho he mirat, m'ho he mirat més del que podríeu pensar, però no tinc molts arguments per explicar l'equip que poso. Monedes a l'aire, intuïcions. Sobretot en els pivots.
  • Granger,  Llompart, Cabezas / Marcelinho / Javi Rodríguez / Prigioni
  • Vidal, Panko, San Emeterio, Rafa Martínez / Micah Downs / Navarro / de Colo / Saul Blanco 
  • Davis, Ivanov, Freeland, Caner Medley / Asselin / Heitssheimer / Augustine / M. Bjelica / Lampe
Davis és dubte. No sé que és més arriscat: treure'l o deixar-lo. Últimament, quan es dubte no juga. Jo crec que jugarà, però ves a saber. Després de la Copa que ha fet, no m'acabo de refiar tant de Huertas, i Llompart i Cabezas estan en un gran moment. San Emeterio fa millor pinta que Rafa o de Colo aquesta setmana, però mai es sap. Dels pivots, Asselin fa molt bona pinta. Imperdonable no tenir a Teletovic ni als possibles, però no me n'acabo de refiar. Lampe debuta a la ACB, i pels que tenen poc broker pot ser una molt bona opció.

2 comentaris:

Hombre un altre cop per aquí. Aquest finde es dorm poc per la NBA oi? jejej.

Llàstima de copa del Rei.
De moment la cosa no comença bé amb Granger!

Em costa de creure que el gran Madrid que ja ha canviat el cicle i millor equip d'Europa pugui quedar eliminat tan fàcilment de la Eurolliga. Quines ganes de veure la Jornada decisiva

Publica un comentari a l'entrada