Dilluns d'humor - 13/02/2012


Avui més que mai, necessitem tornar a somriure. Abans del partit de Champions, que espero torni el Barça a la pau i tranquilitat, sempre està bé intentar animar-se.

Caye - Diari Sport
La lliga del Madrid - Caye, diari Sport

Kap - Mundo Deportivo

Kap, de Mundo Deportivo

Xarly Querol - La competència RAC1



Inda fora de joc - "Peperesunacagonaquetevasahoraquevasaperdrelaligarato - ONAFM




Crackòvia - 13/02/2012
Rafa Nadal (Carlos Latre) contesta als guinyols francesos. El tenista mallorquí, fart que facin broma sobre ell a França, decideix pagar-los amb la mateixa moneda.
El president Sandro Rosell (Queco Novell) i Toni Freixa (Jordi Rios) intenten que Guardiola (Pep Plaza) renovi d'una vegada per totes, i al plató del "Hat Trick", Pichi Alonso (Jordi Rios) i Xavi Torras (David Olivares) fan la prèvia del partit de Champions que jugarà el Barça a Leverkusen, una ciutat que porta molts mals records al Pichi.

A Cornellà-El Prat, Ramon Condal (David Olivares) ja veu l'equip jugant a Europa la temporada que ve i decideix celebrar-ho tot cantant. I a Madrid, Florentino Pérez (Pep Plaza) està disposat a fer el que sigui per aconseguir que Mourinho (Toni Albà) no marxi a final de temporada. I com sempre, els últims resultats de Barça, Madrid i Espanyol.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada