Copa del Rei ACB 2012


Aquesta tarda comença la Copa , i aquest és el quadre amb els encreuaments i horaris.


Com veiem, la Copa arranca amb el derbi basc, un partit molt atractiu pel gran moment del Lagun Aro, que sembla poder plantar batalla al Caja Laboral, que porta 11 semifinals consecutives en aquesta competició i intentarà tirar d'experiència. Els dos bases del Lagun Aro juntament amb l'encert de Vidal i Panko seran claus per tenir opcions de superar a Prigioni, San Emeterio, Teletovic i companyia.
40% Lagun Aro - 60% Caja Laboral

Encara el dijous, l'equip local i màxim favorit debuta contra l'Alacant, la sorpresa del campionat que en les últims partits ha baixat una mica. Llompart, Ivanov i les aparicions d'homes exteriors són les armes principals d'un Alacant que confia en el bloc i la seriositat per poder posar nerviós al Barça Regal. I és aquest últim aspecte, els nervis, l'únic que pot frenar a un Barça que arriba bé a la Copa. Amb Navarro cada cop millor després de la seva lesió, Vázquez ha agafat el to que tenia N'Dong al principi, i Huertas, Eidson i Lorbek acompanyen sempre. Si Mickael i algun altre fa un bon partit, i bona copa, el Barça és favorit.
20% Lucentum Alacant - 80% Barça Regal

Divendres, la jornada arrancarà per mi amb el partit més igualat i de pronòstic més incert. L'Unicaja arriba a la Copa en el pitjor moment del campionat, i el Banca Cívica (antic Cajasol) és un rival d'aquest que costa guanyar i no et permet que t'escapis en el marcador. El duel Davis-Freeland serà clau, i amb els problemes defensius d'Unicaja les últimes setmanes, si Joan Plaza porta el partit a la baixa anotació, tenen opcions clares.
50% Banca Cívica - 50 % Unicaja Màlaga

Per tancar els quarts, i "compensar" el partit anterior, ve el partit més desigualat. El Fuenlabrada (Mad-Croc des de la setmana passada) és un equip que no té experiència en competicions així, i que ha perdut homes molt importants durant la temporada. Ha anat fitxant, però cada cop de manera més desesperada i de lligues inferiors. Té homes exteriors capaços de tot, però sempre és molt arriscat dependre de triples i encert dels exteriors. El Madrid, si defensa una mica, no hauria de tenir problemes. Tot i que de vegades li dóna per no defensar durant 40 minuts.
10% Mad Croc Fuenlabrada - 90% Madrid

No oblideu votar a la enquesta de qui guanyarà la Copa, a la dreta del blog.

El millor és que jo estaré al Palau, i amb altres col·laboradors del blog. Visca la Copa!

3 comentaris:

El Barça està molt i molt en forma! La putada serà trobar-se al Caja Laboral a semifinals, però és el que hi ha.

Jo crec que si s'arriba a la final, es guanya. Segur.
Favoritíssim el Regal barça, no sé ni perqué fas la enquesta en un blog que el 99% dels que s'hi passen són del Barça.

El quadre si que està bé, així tinc els horaris més clars
Gran inici del Barça. A veure si Rabasseda manté aquest nivell!

Publica un comentari a l'entrada